1:a advent

Idag är det alltså första advent, mysigt! Jag älskar verkligen ljuset av ljusstakar i fönstren och stearinljus på borden, snart är det jul!!! =)
Första veckan av fem på praktiken är gjord. Veckan har bestått av många nya intryck och väldigt långa dagar som jag verkligen inte är van, men det är ju så roligt också =) Jag längtar verkligen tills det är min tur att ge mig ut i verksamheten bland dessa underbara barn.

Helgen har varit relativt lugn, lördagen gick åt till att stryka en hel massa tvätt, börja plocka bland julsakerna för att se vad man kan sätta upp redan nu, på kvällen var det 40 års kalas.
Idag har jag fortsatt med pyntandet och känner mig ganska nöjd nu ett tag, alla stakarna är på plats i fönstren =)
Vi var också en sväng till mor och far och hälsade på.

Veckan som kommer består av mera praktik, första träffen med föräldragruppen på tisdag, det ska bli spännande och intressant de =)

Ha en bra sändagkväll och en bra vecka.

Kan man köpa tid någonstans?

Åhh jag hinner inte med mina dagar.
Igår gick det i ett och på kvällen var jag bjuden till Sandra på städparty, gillar inte såna partyn egentligen men städ hade jag aldrig varit på och så är det ju kul att umgås med människor så jag hakade på i alla fall.
I dag hade Linda ljusparty som jag var bjuden på, samma sak gäller där men jag hade gärna umgåtts med de andra personerna. Tyvärr räcker inte min tid till allt. Jag har varit i skolan hela dagen idag.
Jag var hemma kvart över fem, skulle då fixa mat och alla grejer inför morgondagens filmning i skolan innan jag skulle vara borta klockan 18, tyvärr finns inte tiden till det. Känner mig så dum men vad gör man? Hade det var tidigare hade jag struntat i att äta mat, även om jag var hungrig, men som det är nu måste jag tänka på mig själv, livet i magen och skolan. Jag måste verkligen bli godkänd på allt nu så det inte blir något som släpar efter...
I morgon väntar en dag i skolan då vi ska börja filma, jag måste smita tidigare då jag ska till BM igen och efter det är det kransbindning hps svärmor, en tradtion vi har då vi binder dörrkransar och gör andra juldekorationer, så hela dagen går åt i morgon också. På onsdag är det skola och därefter vår onsdagsdejt... När ska jag få vara hemma och bara ta det lugnt? känner att jag behöver det nu, min kropp är trött och mitt huvud hänger inte med alls...

Lördagkväll...

Jagjobbade ju som dagt till 19.00. Därefter åkte jag hem och vi fixade iordning lite mat och grejer. Precis när maten är klar och vi ska sätta oss för att äta, ringer grannen. Då hade deras hund ätit råttigft så de var tvungna att åka in till djursjukhuset med henne. Själva hade de tittat i vinflaskan så de behövde en chaufför, och vem ringer de till då om inte mig!!!
Självklartställde jag upp då det är synd om hunden. Väl därinne fick hon motmedel och grejer så hon klarade sig fint. Men det är trots allt väntetid på akuten på ett djursjukhus också. Vi var inne straxt före nio och kom därifrån staxt före elva. Väl hemma igen runt halv tolv, då var jag så trött så jag intog horisontalläge ganska snabbt :)

Idag är det fars dag!
Vi får väl se vad denna dagen har att bjuda på för skoj.
Ha en bra söndag!

Vart tar veckorna vägen?

Jaha, då sitter man här igen då, och lördag är det. Vart tog denna vecka vägen? Det Känns som om jag inte rikting hänger med längre, men det är ju bra att tiden går fort, men går det kanske lite för fort nu???

Idag har jag varit till stan och fixat farsdagspresent till pappa och födelsedagspresent till brorsan som fyller år på tisdag. Nu sitter jag på jobbet och jobbar fram till 19.
När jag ändå var till stan passade jag på att lämna in min reviderade version av examensarbetet så nu är det inlämnat också, det känns himla gött!

I morgon är det alltså 8 november, och farsdag. Det är också enbart 3 måndader kvar tills den lill* är beräknad att titta ut :) Tänkt vad fort det går. Men det är underbart!!!

Materialet till det sista i hallen är inhandllat också så nu är det bara att sätta fart, som sagt, tiden bärjar bli knapp om vi ska hinna med det vi tänkt oss.

Skolan rullar på och slutpraktiken närmar sig med stormstag. Jag ska vara ute i hela 5 veckor, härligt!! Jag längtar så ut i verksamheten och det ska bli himla skönt med ett avbrott från skolbänken.

Nu ska jag gå och jobba igen!
Ha det bra alla.

Jag är lycklig!!!

Helg

I Torsdags var jagin till kau och hade seminarium på mitt examensarbete. Det gick ganska bra. Jag fick några synpunkter på vissa saker som jag har fram till måndag på mig att åtgärda, så ska det vara ut världen sen. Gud va gött! I torsdags kväll åkte Tom till Branäs för att vara med där och jaga, så jag blev själv hemma. På fredag eftermiddag kom mamma till mig, vi skulle nämligen tapetsera hallen nu när Tom ändå var borta :) Vi gjorde bara lite förberedelser på fradag kväll och på lärdag drog vi igång ordentligt. Det gick bra och tapeterna är nu på plats :) samtidigt ringer Tom och säger att han kommer hem en dag tidigare, Mys!
så lärdagkvällen spenderade vi i soffan med en pizza och TV :)

idag blir det nog en lugn dag, har inget planerat i alla fall.

Ha det bra!

Livet leker och jag mår bra!!

RSS 2.0