Utställning, men ingen bebis än

Idag var vi till Uddeholm och ställde ut Cilla, våran gråhundsvalp på 8 månader. Det gick jättebra, och hon vann sin klass, var bäst i rasen och blev näst bäst av alla valpar som var med, då oavsett vilken ras de tillhörde, så det var jättekul.
Bebis vill fortfarande inte komma ut, i går tog jag en promenad på ca 3 km, men inget hände för det. Trodde kanske det kunde ske som idag när vi skulle till Uddeholm, som egentligen är helt fel håll, men inte då.
H*n kanske väljer att komma i morgon och bli ett alla hjärtans dag barn, det vore ju en fin present. =)
Jaja, h*n kommer som sagt när det är dags, men jag vill att det är dags nu då det är så tråkigt att inte kunna planera dagarna fullt ut eftersom man inte vet vad som komma skall.


Tiden har gått ut

Ja i dag går tiden ut. Än så länge verkar inte lill*n vilja komma ut, men det kan man väl inte räkna med heller.
Men ingen skulle bli gladare än jag om h*n valde att komma ut nu, jag börjar tröttna på det nu.
Men jag kan egentligen inte klaga, jag har haft en otroligt lättsam graviditet, jag har inte mått illa, inte haft någon foglossning, extremt bra blodvärde och blodsocker, i alla fall enligt barnmorskan, och hon ska ju veta. Jag har inte behövt ätit något extra eller så. Det har heller inte varit någonting som jag varit extra sugen på eller absolut inte kunnat äta, visst har jag ett sug efter choklad ibland, men det har jag normalt också så det är ingen skillnad.
Jag har varit pigg, mått bra och jag har bara fått mage, om man säger så, så jag ska verkligen inte klaga!!

Ha det bra så får vi se när h*n vill komma ut och se världens ljus =)

RSS 2.0